Tillbaka.

Då var man hemma igen då! Jag har haft en sjukt bra vecka med mycket skratt och härliga dagar i backen. Jag har hunnit med att åka både vessla, snowboard och vanliga slalomskidor.
Just nu sitter jag och föröker ta igen läsandet på alla bloggar som jag inte hunnit med i veckan, dessutom har jag bokat en twilight film på cdon.com, den kommer ut 29 april så jag fick lov att haffa ett ex. Jag älskar böckerna och hann aldrig se filmen på bio så jag fick ju bara lov. Jag låg och sträckläste andra boken i serien när jag var i fjällen böckerna är  rysligt beroendeframkallande och helt klart de bästa böcker jag läst.  Nej nu ska jag väl förtsätta. ha det bäst.

SEE YOU.



Imorgon drar jag till funäsdalen och stannar där i en vecka, det blir slalom och sällskapsspel för hela slanten. Ses på söndag. kram

Dancing in the underground.

bild: saga

Önskar jag kunde fota bilder som denna, tyvärr ar jag inte kameran för det. Min canon klarar nog inte det. Nej nu ska jag ta en dusch , ha det fint.,

A womens right to shoes.


HM kan dem ! Dessa ska önskas till min B-day. Jag använder aldrig klack men nån stans ska man väl börja, och dessa är ju helt perfekta. Tyvärr har jag dvärg fötter, size 35-36. Undrar om det finns?
 Jag drog en klassiker till rubrik idag.  SATC min älsklings serie.

Tjejerna gick just hem, vi såg på Ps jag älskar dig och grät en skvätt. Vi hann även kika på melodifestivalen en liten stund och jag måste säga att Måns bidrag var grymt, en typisk låt som man älskar i början, som sätter sig på hjärnan och sedan spelas sönder på radion, ungefär som pokerface eller typ viva la vida. Glada blev vi iaf när den gick vidare.
Nu borde man väl ta och borsta gaddarna och gå till sängs. Eller nej, jag blir nog uppe en stund till endå.
Ha det fint. Ciao

HELG.

Helg igen. Nu är det bara en vecka kvar till fjärllen yey!
Idag när jag kommer hem upptäckte jag att mamma hade fyllt vårt kakfat som jag köpte i julas med en massa chokladpraliner. Där kan man snacka glädje i min värld. Det var precis vad jag behövde så här en tråkig fredagkväll. Tänk vad glad man kan bli av ingenting. 

Imorgon är det alla<3-dag så då ska jag försöka hinna med att köpa underkläder och fika med J&J på stan, sen får jag besök av mormor, morfar och deras lilla hund och efter det blir det förhoppningsvis ett kärleksfilm maraton. Det låter väl lovande.
Söndagen blir ialla fall inte lika kul: Jag ska jobba på en fotbollscup i fem långa timar. Men vad gör man inte för att hålla klubben igång ? Sen blir det ju Beck, my favorit. 

Ha det fint. 


Man who can't be moved.



_______________________________________________________________

Satt just och kolla på top model, mckey vann, inte min favorit men hon var duktig.
Nu är jag äntligen klar med biologin. Nu har jag inga prov eller inlämningar innan lovet. Sjuuuukt skön må jag säga! Imorgon ska hela klassen ut på snöskovandring, jag har aldrig provat det så det ska bli rätt kul hoppas bara att det inte blir allt för jobbigt. 
Bilden där uppe tyckte jag var väldigt fin. Den kommer här ifrån.

Pimpla.

Sitter här och kämpar med biologi, en sammanfattning om genetik som ska vara inne imorgon, jag var för lat att göra den igår så istället får jag sitta idag och plugga. Idag var det friluftsdag och eftersom att den jäkla skolnämnden har förbjudit våran årliga fjällendag som vi alltid haft, får vi istället göra tråkiga saker som bandy, skridskor och pimpling som jag och fem andra i min klass valde. Efter en timme vid hålen kom en drös med lågstadiebarn och börja prata med oss. De fina fiskarna blev väll vettskrämda eller så var det vi som var oskickliga. Vid ett gav vi upp och åkte hem . Nej åter till biologiboken. Ha det.


Now you never show it to me do you.



Jag skulle så gärna ha den här tröjan, tyvärr så finns den bara på weekday (vad jag vet iaf?) och eftersom att jag inte bor i sthlm så får jag inte tag på den. Men om jag nån gång snart åker dit. DÅ.
Prov imorgon nej nu blev jag nervös igen .Åhh.
Ciao

Blir man inte lite glad när man vaknar upp till det här + sol?


090209


 
Sovmorgon imorgon, gahh. Så lycklig.


Sunday pm.




___________________________________________________________________


Kom precis hem från lisa, vi ska till fjällen om två veckor så mat mm skulle planeras in, fast det fick päronen sköta så bra själva. Vi satte oss istället vid tvn och kollade på Gossip girl. Till alla er som ser på det måste jag bara säga: Alltså Chuck & Blair, så jäkla fint.
 Imorgon är det ju skola igen så man borde väl ta och lägga sig snart. Alltså jag säger bara, om vardagarna går fort, då går helgen mycket fortare! Det är nog bara för att de är så satans underbara.

Lyssnas just nu: Veronica maggio, måndagsbarn. Så bra.

Compare to the soul the night's not so dark.



Blev lite nattbloggning nu då, just nu sitter jag och lyssnar på womanizer och fixar med spotify.
Kvällen har spenderats hos anna. Vi bunkra upp med godis och såg på systrar i jeans 2. Mysigt som vanligt. Efter filmen blev det väldigt skrattigt, för att göra en lång historia kort så råkade julia mangla in sitt hår i en liten träningsmanick som vi såklart skulle prova. Det slutade med att vi satt och plockade hår från saken. Nej nu ska jag nog gå till sängs. Sleep tight!

dagen.



Ännu en skolvecka är över, superskönt! Jag tycker att dagarna bara flyger fram nu för tiden, lite läskigt nästan. Hur som helst har det varit en skön skoldag, inga prov. Min biologi lärare lärde mig idag att om man är glad och lycklig växer ens hår och naglar mycket fortare. Lite intressant faktiskt eftersom att mitt hår växer rätt snabbt.
Så om ert hår växer snabbt så kan ni ta det som ett tecken för att ni mår bra 
Ikväll vankas bio med tjejerna vi ska se "i taket lyser stjärnorna". man har ju hört att den ska vara bra, så man får väl hoppas på en bra kväll. Nu ska jag kila. kram.

soreness on the forhead.

 

Gudars! Hur snygga skor har inte hm fått in då? Hoppas verkligen att dom kommer till falun.
___________________________________________________________________________________________


Sitter här och tar på mitt huvud, det är ömt efter fotbollsträningen igår. Tydligen har mitt huvud vänjt sig med att inte nicka bollar, jag trodde inte att det var möjligt, men tydligen så. Det sägs ju att man förlorar hjärnceller om skallen utsäts för smällar, så jag undrar inte hur många hjärnceller jag förlorade igår egentligen.
Jag blev ialla fall glatt överraskad idag när jag upptäckt att det låg en veckorevyn och väntade på mig i brevlådan. Så jag har nöjt plöjt igenom hela tidningen. Nej nu ska jag nog kila iväg till konsum och handla. Det är nationellt prov i svenska imorn så tydligen var det bra om man hade med sig nått att äta under dem tre timmarna,blir väl en macka eller nått. Ciao

LURAR.



WESC lurar har jag länge suktat efter, jag fyller ju 16 jordsnurr om cirka en månad så det kommer nog stå högst upp på önskelistan. Jag skulle vilja ha blåa, eller rosa kanske ? FInns det ? eller är det bara jag som har fått för mig det. Det skulle i alla fall vara sjukt snyggt. Hoppas hoppas på det. 
 

TA MIG TILL KÄRLEK.



________________________________________________________________________________

´Gissa vad som visas idag då? Beck. Jag älskar beck det är nog den bästa kriminalserien jag vet. Jag har sett dom flesta flera gånger om men det är ju lika bra varenda gång. Så ikväll blir det till att bänka sig framför tv:n. Innan dess har jag inte särskilt stora planer, jag måste läsa igenom några papper inför de nationella proven i svenska som ska genomföras på tisdag. Läskigt tycker jag. Men det går nog bra! Kram.

RSS 2.0