Forever 21....




_____________________________________________________________________

Sjutton vad fina tröjor dom har för att inte tala om skorna, budget priser är det också. Perfekt.

VINTER.



___________________________________________________________________________


Ohh today is cold, jag vill hellst bara ha på mig en tunn skinnjacka och ballerina skor men nej nej än får man stå ut med kylan. Men visst är det rätt fint ändå när snön lägger sig som ett glimmande täcke? Min gata blir nästan lite bullerby aktig, väldigrt mysigt. Strax ska jag kila iväg och möta emma, vi ska ta en buss till fotbollen. See ya. 

Friday at home.

Bilder: Lundlund.com

______________________________________________________________________________

Efter några helger med tjejerna tänker jag idag vara lite soffpotatis här hemma i värmen. Just nu kikar lite halft på lets dance och lite halft på datorn. Jag blir verkligen road av Carl-Jan, ni vet den charmiga överklassgubben? Han är så gullig när han trampar runt på golvet och försöker dansa. Haha hur som helst hejar jag på gubben bara för att han är så satans charmig. Blondinbella åkte ju tydligen ut förra veckan, vet inte om jag trodde på att hon skulle komma så långt egentligen men jag tycker ändå att det var lite roligt att kolla när hon dansade, hon såg lite nervös ut när hon trippade runt på dansgolvet. 
 
Upptäckte idag att min lilla silvriga mobil är spårlöst försvunnen! Jag är helt säker på att den är någon stans i huset men senast jag såg den var den urladdad på batteri, så det går inte direkt att ringa på den och höra var den är. Hoppas jag hittar den lilla rackaren snart. Jag känner mig nästan handikappad utan den, vad hemskt att en liten elektronisk pryl är så viktig för att livet ska funka. Nej nu ska jag leta. Ha det bra.


Dagen.Morgondagen.Müsli.





Så här såg man ut idag, troligtvis blir det samma imorgon. Ja, så tråkig har jag börjat bli att jag har samma kläder två dagar. Jag tror att jag har kommít in i en klädtorka. 

Idag var jag på maxi med mina föräldrar, upptäckte en hylla där, där man kunde blanda ihop sin egen müsli så nu är min morgon räddad! Vanligtvis är jag inte så där stormförtjust i frukostar men nu ska det nog gå an. Hur som hellst är det ett grymt bra tips, för att det är tio gånger godare än sån här vanlig tråkmüsli som man vanligtvis köper. Nej nu ska jag ta och tjila, ha det bra så länge! Kram.

Pluggsöndag.

Åhh nej nu blev det så här igen, jag sitter och kollar massa bloggar när jag egentligen borde plugga, jag har ett fysik prov på måndag som jag borde plugga till och sedan ett matte prov  på onsdag.

Just nu har jag ingen motivation till skolan, om ett halvår slutar jag nian och då kommer ändå inte mina betyg spela någon roll längre. Men samtidigt så är det ju just nu som man borde plugga som mest bara för att komma in på det gymnasiet som man sökt. Jag längtar verkligen till sommarlovet då allting är över, då kan man bara bada, sola och slappna av.  Nej nu borde jag återvända in i böckerna. Kram.

I made myself a red skirt.



Vad tycks ? Jag har sytt mig en alldeles egen kjol, dock blev den lite stor så eventuellt ska jag sy in den lite. Får se om den blir användbar eller inte. Kanske i sommar, för den passar väldigt bra till min vita body. Har länge velat ha en fin ballerina kjol men jag hittade aldrig en som passade så när jag sydde den var jag väldigt spänd på resultatet, rätt söt blev den ju ändå. Ha det fint. Kram.

Ben and jerry night.


Tjenixen, kom för en liten stund sen hem från en mysig kväll med tjejerna. Vi trängde ihop oss på en madrass framför teven och åt ben and jerry. Kan det bli bättre ? Knappast. Imorgon ska jag plugga, träna fotboll och dammsuga under min säng. Ni vill inte veta hur fint det är under den just nu :p Jag borde lägga upp ett städ schema så att det blir gjort någon gång. Nej nu ska jag gå till sängs. Ciao

Isvak todai.

Det har varit en riktig hektisk skoldag, började med att hela klassen tog årets första dopp, isvak. Attans vad kallt det var men alla kom levande upp. Efter det stod tyska prov och musik redovisning på schemat, det gick bra! Nu har jag precis börjat att skriva in mina gymnasie val, just nu tror jag att det blir natur på en fri skola här i falun. Kram.


Helgen until now.

Åhh vilken bra helg det har varit hittills. Igår var jag med kompisar nere på stan, träning sen middag på grekrestaurang med tjejerna och sen hem till anna. Just nu sitter jag och väntar på jenny och julia som ska komma och hämta mig. Hoppas er helg har varit lika bra. Kram.

Nowhere



Sitter och kikar på top model elfte säsonge, konceptet börjar bli lite väl uttjatat men jag kan ändå inte sluta titta!
Ska väl ta och äta lite cheesecake som mamma tjatar om att vi måste äta upp, inget man säger nej till direkt ;) Ciao

144267.


Hur snyggt ? Väldigt.

P.s. Missa inte guldbagge galan, underbara björnG. och Johan glans är med !

Cravings


Värst vad mycket jag ville ha nu då bara för att jag försöker stänga plånboken, en sån här kort kavaj liknande sak skulle jag inte tack nej till!

SUMMER IN THE BUYA LAND.


Ett par sånna där höga jeansshort måste jag bara ha i sommar, jag får nog ta och köpa mig ett par gamla jeans på myrorna och klippa av.  japp så blire´.

New york, new york.

i Förra inlägget skrev jag om att jag ville resa, vi hade funderat över det länge, men nu är det bestämt ! Om tre månader befinner jag mig i New York, det ska bli toppen. Så nu ska jag försöka spara så mycket pengar som möjligt för att kunna shoppa loss när jag är där. Nån som har nått bra tips för att kunna hålla sig i kragen ? Ciao

Uppstigning.



Just nu drömmer jag om att resa, new york eller ett varmt land som grekland. Det skulle sitta fint. Nej jag ska upp tidigt imorgon halv 7 närmare bestämt. Usch jag ser verkligen inte fram emot det så nu måste jag kila . puss.

VINTER.



_____________________________________________________

Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på i morgon, jag tror jag ska ta mig en promenix och köpa någon tidning. Har funderat på att göra det i flera dagar nu men jag har inte hunnit. Jag behöver verkligen lite frisk luft, men det känns inte så passande när det är -10 grader. Lite för kallt tycker jag. Det är så konstigt för på sommaren är man ute och springer dagarna långa men på vintern är man nästan aldrig ute. Istället sitter man inne och går bara ut då man behöver gå till skolan och tillbax. Rätt hemskt egentligen, det finns så lite man kan göra inomhus. Vintern är fin, men gud så bra att det finns sommar. 

NYÅRSDAGEN.



Nyårskläderna, nyåret firades in med tvspel, björn gustavsson, wow och mat. Idag ska jag och k på bio, vi får se vilken det blir men jag tror nog att det står mellan australia och yes man. Tycker valmöjligheterna var lite dåliga, först ville vi gå på twilight. Man har ju hört så mycket bra om den men tyvärr har dem slutat visat den. Nej nu ska jag klä på mig. Ciao

RSS 2.0