DUBLETT

Okej, taggar inför resa imorgon! Platanias, kreta - kommer bli underbart!



Provade picnik idag, funkade bra!

SOMMAR.



Sommarlovet är här, första dagen och självklart regnar det. Gårdagen var sorglig men samtidigt så rolig. Vi hade avslutning med klassen i skolan, mycket tårar och skratt, lunch med mamma och pappa, fika med tjejerna och sen kvällen som blev så bra.  Jag kommer sakna varenda person i klassen, för att alla har gjort klassen till den perfekta enhet som den var, går inte riktigt att beskriva men vi har haft tre underbara år med varandra, men nu är det dags att gå vidare. Vi hade inte kunnat avsluta tiden tillsammans bättre, skolresa, bal och gårkvällen då alla träffades och åt en sista gång.

På  bilden jag och en underbar caramel frappe.

CHANIA.


Min älskade Mamma har beställt en sista minuten till henne och mig på Chania kusten på kreta om cirka en vecka!
Gud, kan livet bli bättre?
Underbar bal med massa dans med alla underbara vänner, fjällen med klassen på måndag, festival i kväll, skolavslutning på fredag och sen Kreta. Ett plus på allt detta är att jag vann en fotbollsamtch idag med fotbollslaget! Nej nu ska jag äta. Kramar

TWI.




Bjuder på lite vackra bilder, nu ska jag ta och få mig lite skönhetssömn för i morgon vankas bal! Ha det bra. Puss

VETT OCH ETIKETT.

Härlig dag idag, vi har lärt oss om vett och etikett i skolan idag inför våran bal/avslutningsfest, bla hur man dansar vals, foxtrot och bugg. Vi har även lärt oss hur man ska torka sig om munnen vid en fin middag och hur man knyter en slips och detta är bara några få av de många saker som vi fick lära oss. Användbart må jag säga ...
Efter skolan tog jag, J och K en runda på stan, träffade lite folk och sedan blev det fika.. i en och en halv timme typ.
När man inte har läxor och skola, får man ju tid till så mycket annat härligt så som fotboll kompisar och onödiga fikastunder på stan. Underbart.  Nej nu ska jag testa och göra min frisyr till festen på torsdag.

RSS 2.0