UPPESITTARKVÄLL.



Tillbaka-blick från uppesittarkväll. Julgranspynt & tomtebloss.

GUD. NU ÄR DET EN DAG KVAR.





Gud. Nu är det bara ett dygn kvar av det här året. Jag borde skriva mig ett par nyårslöfte, det är en tradition som jag har men aldrig fullföljer. Förra årets löfte var att få bättre självkänsla och tro lite mer på mig själv men jag vet inte om jag har blivit så himla mycket bättre på den punkten. I år ska i alla fall en av min löften vara att träna mer, inte för att jag tränar dåligt men jag älskar att träna och jag känner att jag mår så himla bra av att göra det så rutinen måste följas helt enkelt. Jag vet att året som kommer innehåller en hel del förändring, tex så ska jag börja gymnasiet och det känns faktiskt ganska stort på något vis så det känns bra att sätta upp lite regler som ska följas, skriva av sig lite så att jag känner mig trygg. Året som har gott kan väl sammanfattas som ett ganska lugnt år inte så mycket förändringar, men ändå så har saker förändrats. By the way visst är bilden ovan rätt fin? Ett av mina nyårslöften borde vara att fota mer.
ciao

IF YOU'RE THE HEAVEN I'LL BE A STAR

bild: lookbook

MAKE UP STORE.



Ja två dagar på kupolen måste ju bara sluta så här, massa inköpt. Sminkningen på make up store var toppen, dem lyckades verkligen.  Jag ser betydligt mycket bättre ut nu. På köpet till sminkningen fick jag produkter för 450 kr så jag tog en trippel concealer, trippel ögon smink, någon slags pensel och en tidning. För övrigt blev det en väska, halsduk och ett par ballernas till sommaren för 50-lappen.

Are we just ugly animals ?



Pillade på en väska idag, funderar på att köpa den.
Gud vad jag har svårt att bestämma mig hela tiden. Min beslutsångest är hemsk. Nej nu ska jag ta och kolla på mer Satc. Im an addict.

Dagen har spenderats på kupo...



_______________________________________________________________________

Dagen har spenderats på kupolen med pappa som sällskap och imorgon ska jag dit igen. Kl 10 ska jag på ansiktsbehandling sedan blir det att dra till kupolen, för kl 1 ska jag på sminkning på make up store (julklapp). Jag ser verkligen fram emot att få se om dem lyckas göra något under med mig eller inte. Efter det blir det nog hem till karin och planera nyår, vi hoppas starkt på att det blir skaldjur i år igen.  Ciao.

Take me to the paradise city.




___________________________________________________________________________

Funderar på att göra om lite på bloggen, lite nya textstilar och färger och så.


lookbook & glögg.


Asså jag måste bara hylla lookbook, så sjukt bra sida. Jag kan sitta och glo på bilderna hur länge som hellst. Inspirationen flödar och man vill bara se mer. Det är så bra för att bilderna tar aldrig slut, det kommer in nytt varje dag så man blir aldrig uttråkad. Gå in där säger jag bara!

Nu ska jag dricka lite glögg. Det är gott som sjutton, fast av någon anledning får jag ont i huvudet av att dricka det (konstigt?) hur som helst dricker jag det ändå, kan inte sluta. 

Jul



Då var man tillbaka hemma då. Julen har spederats  hos mormor och morfar och eftersom att mina små kusiner hade dragit på sig kräksjuka fick dem inte komma. Så julen var väldigt lugn kan man säga. I julklapp fick en SATC box, massa pengar, presentkort, sminkning på make up store, mamma mia, parfym och massa annat så jag känner mig väldigt nöjd.
 Imorgon ska jag åka till borlänge för att handla på rea, man får ju passa på nu när man har massa pengar. Idag hade jag tänkt ta det lugnt se på sex and the city, baka och lite annat. Ha det fint så länge. Kram 

Birthday wish.



Vill ni veta en rolig sak?
Jag har redan börjat pillat på min önskelista till födelsedagen i mars, haha.
Har kommit på massor som jag har glömt att önska mig till jul, så vad ska man göra lixom ?
Jag hade glömt dem om jag inte skrivit upp allt så det blev en önskelista till slut.
 

Det här lite av vad som står med:

♥ WESC- lurar
♥ Rolling stones t-shirt
♥ Hårprodukter från Redken
♥ Klädstång
♥ Guitar hero
♥ Milajki smycken

Klänningen



Klänningen jag köpte igår MQ 500kr

my hype.



_____________________________________________________________

Julafton imorgon ,.-

Dan för dan före dan.



Köpte mig en klänning idag, gud så glad jag är att jag hittade en. Den är lila, rätt lång men otroligt fin tycker jag.
 Förövrigt köpte jag en kofta och consealer. Jag hade varit så duktig och skrivit en inköpslista, men självklart gömde jag den hemma på köksbordet så det blev inte så mycket köpt men men.
Nu håller mamma och pappa på att konka i tvrummet, det vankas julgransuppsättning. Det är stort i vår familj, alla är samlade och pappa sätter alltid upp stjärnan i slutet. Allt ska vara perfekt. Men det är mysigt.  


leopard





Leopardtights, jag gillar det även fast alla i falun skulle totalrata det. Nej nu måste jag äta frukost. kram

Klappar



Alla klappar klara !

lookbook.








Bild 1: Häftig bild, och fina kläder ser så himla skönt och enkelt ut.
Bild 2: Älskar bilden, ser så härlig ut och kläderna är hur fina som helst måste jag säga.
Bild 3: T-shirt från t-shirt store, älskar alla deras t-shirtar.
Bild 4: Kläderna är enkla och fina precis som jag vill ha det, förövrigt är tjejen väldigt lik min kompis sabina!

Commes des Garcon


Jag hittade en så sjukt fin tröja från commes des garcon(hm) men så klart är den slutsåld och går inte att köpa, jag ville ju så gärna ha den. :(

skulle behöva ...

skulle behöva hjälp, jag är medlem på gratiskläder.se jag har 124 poäng och skulle bli så glad om jag kunde värva fler. Så gå in här och bli medlem så kan ni också få gratis kläder. Kram

...

Hade  väldigt bra igår, jag var hemma hos cajsa med nils och karin. Vi bunkra godis och chips och kollade på "one missed call", så jävla läskig. Vi höll på att dö eller i alla fall jag , karin och cajsa. Nils var inte så rädd.
Om tre dagar är det julafton, jag kan inte fatta det, det har gått så sjukt snabbt. Idag måste jag ner på stan och prova kläder att ha på julafton. Hoppas verkligen att jag hittar något. Ha det fint.

Christmas time.


Sitter här och funderar på vad jag ska ha på mig på julafton, kjolarna ovan skulle vara fint. eller vad tycker ni ?

Satt nyligen och kollade på svenska hjältar, så jävla fint. Nu: Iväg till kompis puss


If I ain't

Ibland känner jag att jag bara väntar på att något ska hända. Jag lever mitt liv i stunden men jag drömmer som ett fån om att få vara med om något speciellt. Typ resa iväg själv, prova på olika saker. Men samtidigt är jag så feg. Jag vågar aldrig chansa för att jag är rädd att misslyckas. Jag har varit så himla nära att boka språkresa men fegat ur. Jag önskar någon bara skulle kunna komma och skaka ur alla dem egenskaperna hos mig.
 Just nu drömmer jag om gymnasiet. Hur det ska bli, kommer jag att få träffa några nya människor? Få någon sorts ändring på mitt liv? Trots att jag trivs med min livssituation just nu känner jag ändå att något fattas, jag bara känner att jag vill vara med om något speciellt, få prova på något. 

Eller så är jag helt enkelt bara en fånig drömmare som tror på alla sagor, om att livet kan erbjuda allt.. Men hur ska jag egentligen veta ? Jag är ju bara 15 år än så länge.

22/8-09

Omg. Coldplay till stockholm den 22 augusti!


That little extra.



Love.

121208.


Sitter här och väntar på att idol ska börja igen, jag vet jag är en tv nörd men jag råkar bara älska att vara lite soffliggare ibland ;)
Just nu tycker jag att det är väldigt jämnt, kevin är bara så bra och Alice gjorde vinnarlåten perfekt. Hon fick min röst kan jag avslöja. Dagen har varit super luciatåg, nästan inga lektioner och ett plus i kanten är att jag har fått ett mvg i bild! I bild ! Det r helt sjukt jag kanske har en dold talang som jag inte har märkt. Vad vet jag. Nu vankas idol igen. Puss

Mi lajki


Jag brukar inte gilla berlockarmband men det här var riktigt fint. Mi lajki säger jag bara !
Dagen har varit fin, började med frukost med hela klassen. Efter det hade vi idrott med juldans väldigt roligt vi fick köra olika ringdanser, polka och foxtrot. Sedan var det prov det gick faktiskt ganska bra. Nu är alla betyg satta så nu är det bara invänta lovet. Superskönt! Efter det hade vi ett två timmars långt hål, så hela klassen kolla på mamma mia nere i våran lilla biosalong. Nu ska jag bara vila och njuta av att slippa plugga. Kram.

Rolling stones.



Rollings stones t-shirt, vill jag ha i julklapp. I annat fall önskar jag mig den till min födelsedag i mars.

The cobra snake





Bilder: The cobra snake

Har precis varit över hos mina nya grannar på glögg bjudning. Trevligt var det. Jag lyckades jag få ett litet extra knäck. Jag ska få hoppa in som barnvakt till deras barn. Barnen var för övrigt supergulliga, den äldsta stod en kvart och berätta om hur eld kunde spridas genom sprickor i hus. hih ganska gulligt tycker jag ! Nu ska jag nog plugga lite. religion.

AA



american apparel.american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. american apparel. Älska

RSS 2.0