NEW.


sneak peak , my new shirt!

UPSIDEDOWN.


Stockholm igår! Nu är jag hemma med ny skjorta(bilden), Sjal (bilden), Kofta och smink och självklart lite skavsår från mina converse. Sprang runt som en tok på stan och försökte hinna med allt som skulle hinnas med. Fikade på "coffehouse by George" med mamma och mormor. Mysigt.
När jag kom hem igår var det Earth our, så självklart tändes stearin ljus istället för lampor och så åt vi nudlar i mörkret: Efter det var jag så trött så att jag gick och la mig tidigt, sov i 12 timmar. När jag vaknade vid tio slog det mig att kl faktiskt var 11. Så glöm inte att ställa om klockan.


BALLONS.

cobrasnake

Hola
Nu ska jag iväg och svettas på ett gym, Wish me good luck !

MIDNIGHT LIGHT.



Idag kan vi snacka om att jag har slitit, jag har först tvingat mig upp halv sju och jobbat sen efter det åkte jag hem i 45 minuter och sen var det bara att åka vidare till min fotbollsmatch.
Som tur var vann vi matchen, det kändes väldigt kul och nu är jag så där måttligt trött.
Får se om jag orkar vara vaken så länge till.
 Imorgon ska jag i alla fall plugga so och åka ner på stan och handla lite av det som nämns i förra inlägget.
 Puss*

EN RÄTT SÅ ONÖDING SAK.

En lista behöver jag, japp en onödig shopping lista, jag vet att jag har en garderob som är fullproppad med kläder men varför känns det då som att jag har absolut inget att ha på mig när jag ska klä på mig på morgonen ? Nej,
här behövs lite förändring helt enkelt.
Detta är vad som fattas i min fullproppade garderob:

Converse
jeansjacka
nya tights
en kortare axelbandsväska än den jag redan har
underkläder
kjol
enkel vit tshirt
en ny sjal

kramar.

FALLING IN LOVE WITH MY FAVORITE SONG.

 bild: LUNDLUND

Märkte ni en sak idag ? Det var vår. Verkligen vår. Solen lyste, fåglarna kvittrade. Jag och J gick hand i hand och blundade i solskenet, inte så smart eftersom att ingen utav oss hade nån koll på vart vi gick, det slutade med att dem som gick bakom börja skrika på oss för att det kom en bil som ville svänga in. Hoppas verkligen att solen stannar ett tag nu, jag orkar inte mer snö nu. Det var så himla skönt att kunna ta på sig skinnjackan istället för den tjocka dunjackan som jag annars använder. Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Kram.

Nya lurar.



Nya lurar! Dem är orangea och rosa och helt underbara må jag säga, har setat och lyssnat på håkan i dem medans jag har skrivit uppsats under eftermiddagen. Ljudet är ju inte allt för dåligt kan man ju säga. Nej nu har jag träning om en halvtimme, måste rusa! Ha det fint så länge, kram

Here we go again.

Det var ett tag sedan nu måste jag säga, får väl skylla på att internet på min dator är lite halv knaggligt men det har blivit bättre. Idag har jag varit och handlat för lite av mina födelsedagspengar, jag fyller egentligen inte år förräns på måndag men släkten var här igår och fira så jag har fått lite presenter redan. På stan fick jag tag på ett och annat välbehövligt och nått inte lika nödvändigt men endå. Nu ska jag ta och slänga på mig blåa tights, vit tröja och skinnjacka jag ska nämligen träffa k och t, vi ska kolla på några vänner som tävlar i friidrott.  Ha det fint.


RSS 2.0